• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslanik iz Hrvatske posjetio Izrael i tvrdi: Dobio sam stotine prijetnji, sve iz BiH

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Poslanik u Hrvatskom saboru iz redova Mosta Marin Miletić, koji je posjetio Izrael, navodi da je nakon toga iz BiH dobio oko 700 prijetnji ubistvom od strane islamskih ekstremista.

 Hrvatski sabor Izvor: Screenshot

On je bio dio tročlane delegacije iѕ Hrvatskog sabora koja je posjetila Izrael, gdje je razgovarala sa predsjednikom tamošnjeg parlamenta.

"Želio sam da se na licu mjesta pobliže upoznamo o islamskom radikalizmu i ekstremizmu. Vrlo jasno želim reći, poštujući svako pravo na život, pravo na slobodu, mir i svako pravo na državu Palestine, da sam primio brojne prijetnje. Za dva dana sam primio oko 700 prijetnji ubistvom, imenom i prezimenom, sve od građana BiH. O tome sam obavijestio nadležne", naveo je Miletić u Hrvatskom saboru.

On smatra da prijetnje pokazuju da "postoji opasnost od islamističkog ekstremizma i radikalizma", pogotovo što je sve više "ilegalnih migranata koji nasilno prelaze granicu bez ijednog dokumenta".

Zbog toga se Most zalaže za uvođenje vojske na ključnim graničnim tačkama u Hrvatskoj, jer se radi o pitanju bezbjednpsti hrvatskih građana, navodi Miletić.

"Naravno da policija i obavještajne službe moraju raditi svoj posao, da Hrvatska ostane slobodna država, bez kalifata, šerijatskih zakona i svega onoga što nam nikad nije pripadalo", zaključuje Miletić, a prenosi "Jutarnji list".

(Agencije)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE