• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić zaboravio peticiju za opoziv Stanivukovića?

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Đajić je najavio da će potpistivanje peticije za opoziv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića trajati 10 dana nakon čega će saopštiti koliko ljudi je dalo svoj potpis. Po svemu sudeći predsjednik GO SNSD, Vlado Đajić, zaboravio je na svoje riječi.

 Vlado Đajić Draško Stanivuković peticija Izvor: Mondo - Željko Svitlica

Potpisivanje peticije započeto je 6. oktobra, a nakon početnog entuzijama, Đajić je nakon sastanka kod predsjednika SNSD i Republike, Milorada Dodika, koji je održan tri dana kasnije rekao  da će potpisivanje peticije za opoziv gradonačelnika Banjaluke biti nastavljeno u narednih 10 dana.

"Nakon toga, kad vidimo koliko građana je potpisalo peticiju i kada sagledamo druge političke okolnosti, donijeće se konačna odluka (o opozivu)", izjavio je Đajić nakon sastanka sa Miloradom Dodikom.

Te "druge političke okolnosti" očigledno su prevagnule. Nije bezazleno ni to što je među okolnostima i Dodikovo protivljenje peticiji. Podsjećamo da je on na vijest o peticiji rekao da je referendum o opozivu "veoma opasna politička stvar".

Đajić je opoziv najavljivao nekoliko puta ali u SNSD nema podršku koju traži. Zbog toga je odlučeno da se proces započne peticijom iako opoziv pokreće Skupština grada u kojoj je većina okupljena upravo oko SNSD-a.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Izgleda da je vama žao

Mikec

Da je skupio 30 hiljada hvalio bi se. Zašto ćuti svima je jasno. Niko nije htio potpisati jer to shvataju kao puč protiv Dodika koji ima uljudnu saradnju sa Draškom.

MONDO REPORTAŽE