• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik o Vulinu: On je potvrdio svoj patriotizam i kvalitete hrabrog političara

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Aleksandar Vulin, podnoseći ostavku na funkciju direktora Bezbednosno-informativne agencije /BIA/ Srbije, još jednom potvrdio svoj patriotizam i kvalitete hrabrog i nacionalno orijentisanog političara.

 Dodik o ostavci Vulina Izvor: Srna

Dodik je istakao da Vulin ovim činom nije pokleknuo pod pritiscima SAD, već je stavio interese Srbije i srpskog naroda na prvo mjesto, kao što to rade dokazane patriote.

"Aleksandar Vulin je bio i ostao iskreni borac ne samo za Srbiju i za Republiku Srpsku, već i za stvaranje srpskog svijeta koji bi predstavljao jedinstvo Srba kao naroda i zajedničko odlučivanje o svim najvažnijim nacionalnim pitanjima što je od velikog značaja posebno u ovim izazovnim vremenima", naglasio je Dodik.

On je dodao da je Vulin uvijek dobrodošao u Republiku Srpsku i izrazio uvjerenje da će nastaviti zajedničku borbu za očuvanje Srbije, Republike Srpske i interesa srpskog naroda u cjelini.

Vulin je danas podnio neopozivu ostavku na poziciji direktor BIA, navodeći da neće da dozvoli da bude povod za ucjene i pritiske jer SAD i EU "traže njegovu glavu" kao preduslov za neuvođenje sankcija Srbiji.

(Srna/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

K

A ti

Krle

Budi i ti patriota pa podnesi ostavku...

RS

Kazu najveci uspjeh djavola je sto je uspio ubijediti covjecanstvo da ne postoji. Ja licno mislim da je itekako stvaran i da zivi u bjeloj kuci u vasingtonu

MONDO REPORTAŽE