• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Za prilaz Poliklinici u Banjaluci treba terensko vozilo" (FOTO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Parking za pacijente ispred Doma zdravlja (Poliklinike) u Banjaluci je u izuzetno lošem stanju i hitno ga je potrebno popraviti i rekonstruisati kako bi pacijentima bio omogućen prilaz ovoj zdravstvenoj ustanovi.

 Parking kod poliklinike u Banjaluci Izvor: SDS Banjaluka

Na problem su pažnju skrenili u Gradskom odboru Srpske demokratske stranke, uz priložene fotografije. Kažu da je zbog propadanja točkova automobila u kanal na ovom parkingu došlo i do lakših oštećenja na vozilima pacijenata.

"Ako bi se zaravnala ostrva koja su namijenjena za zelene površine, a koja su sada pretvorena u lokve i kratere moglo bi se dobiti nekoliko dodatnih mjesta za parkiranje. To bi se moglo postići i uklanjanjem oronulih betonskih saksija za cvijeće. Pored toga neophodno je bar za pola metra proširiti prilazni put parkingu kako bi se vozila mogla mimoići bez da se penju na trotoar", navode u SDS Banjaluka.

Smatraju da se sve to može uradi za manje od deset hiljada KM, čime bi se za prvu ruku bar omogućio normalan prilaz Domu zdravlja.

"Treba uzeti u obzir da u širem krugu Doma zdravlja nema slobodnih parking mjesta tokom cijelog dana i da roditelji sa bolesno malom djecom, ali i teški bolesnici ne mogu gradskim prevozom ići na preglede", ističu u saopštenju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE