• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik ponovio: Ako Šmit nametne zakon o imovini RS nema izbora osim da proglasi nezavisnost

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da Srpska, ukoliko Nijemac Kristijan Šmit interveniše u vezi sa imovinom, neće imati drugi izbor osim da svoj status brani tako što će proglasiti nezavisnost.

 1.jpg Izvor: Slaven Petković - Mondo

Dodik je naveo da je francuske senatore u Parizu danas informisao da Nijemac Šmit, koji nema legitimitet i legalitet, pokušava da modelira ustavni poredak u BiH.

"Mi smo iznijeli svoje vizure i rekli da BiH treba da se vrati na Ustav, da se prestane sa intervencionizmom i da se stranci povuku", istakao je Dodik na društvenoj mreži "Iks", prenosi Srna.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Parizu sa francuskim senatorima, nakon čega će razgovarati i sa savjetnikom francuskog predsjednika Emanuelom Bonom.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Tako je Mile. Nisu nasi ocevi zrtvovali preko 30000 zivota da nam neko otima sad tu imovinu i nasa prava. Mogu pokusati ali k.... ce dobiti.,a ovaj put mocna Rusija nam cuva ledja a imamo i drugih prijatelja da nam pomognu ako zatreba.

Da

Tako nekako jer su se oni još u 12. vijeku borili protiv apsolutizma i nametanja od strane jednog čovjeka a nama poslali stranca nelagalno izabranog da nameće zakone i krade imovinu RS

MONDO REPORTAŽE