• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgovor PDP-a Jeleni Trivić: "Neka javno saopšti imena tajkuna"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Iz Partije demokratskog progresa stigao je odgovor na tvrdnje sa današnje pres konferencije Jelene Trivić.

 Sabor PDP Banjaluka Izvor: PDP

PDP je saopštio da mu je žao što su bivšeg potpredsjednika ove stranke Jelenu Trivić, koja je sada lider Narodnog fronta, učili, a da ona ništa nije naučila da se pobjeda ne osvaja pljuvačnom i bavljenjem samo drugima, a posebno onima koji su joj politički sve dali, nego se ostvaruje građenjem svojih politika.

"Kada već povezuje ljude iz PDP-a sa nekim tajkunuma, pozivamo je neka javno saopšti imena tih tajkuna i svaki posao koji s njima ima bilo ko iz PDP-a. Ako ima saznanja o bilo kojim nezakonitostima, neka podnese krivične prijave. Dosta je više priče i optužbi koju Trivićeva ničim ne potkrepljuje", saopšteno je iz PDP-a.

Iz ove stranke su pozvali Trivićevu da obznani i objasni finansiranje svoje stranke.

"Evo, pozivamo je i mi da konačno konkretno djeluje", naveli su iz PDP-a i istakli da vjeruju da je Trivićeva, "nesvjesno, zasljepljena mržnjom prema PDP-u i Drašku Stanivukoviću, postala igračka u rukama SNSD-a".

Trivićeva je danas rekla na konferenciji za novinare da ako ona pobijedi na izborima za gradonačelnika Banjaluke "tajkunima neće biti dozvoljen prilaz Gradskoj upravi, a kamoli da namještaju načelnike odjeljenja i naručuju regulacione planove", te rekla da ima saznanja da će se kandidat PDP-a za gradonačelnika Stanivuković povući na početku kampanje iz kandidature.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Brazilac

Treba Drvar vratiti u RS i onda pod hitno je poslati tamo da bude gradonačelnik, a sa njom poslati i ostale joj zemljake koji rade u BL gradskoj upravi da rade u Drvaru.

MONDO REPORTAŽE