• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevandić o helikopterskim nesuglasicama: "Zaustavićemo transport gasa iz Srbije za BiH da ne ponižavamo državu"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, reagujući na spor oko toga da li helikopter iz Srbije treba da pomogne gašenje požara u BiH, rekao je da "kada dođe zima, neće dozvoliti transport gasa iz Srbije u BiH".

 Nenad Stevandić Izvor: Mondo - Slaven Petković

"A kad dođe zima ni mi nećemo dozvoliti transport gasa iz Srbije za BiH da ne ponižavamo tu državu, pa neka se Sarajevo grije na Heleza, (Željka) Komšića i slične", napisao je Stevandić na Iksu nakon izjave ministra odbrane u Savjetu ministara Zukana Heleza da neće dozvoliti da helikopter iz Srbije gasi požar u BiH jer se time omalovažava BiH.

"Helez, Komšić i slični kao da su birani kao najbolje rangirani na konkursu za ludake", istakao je Stevandić, prenosi Srna.

Međutim, pošto pomenuti gas koriste iz građani Republike Srpske, pogotovo Istočnog Sarajeva, Stevandiću je uskoro odgovorila Aleksandra Pandurević iz SDS-a

"Mi iz Istočnog Sarajeva, gdje se grijemo na taj gas, selimo se kolektivno kod Stevandića", napisala je Pandurević na Iksu.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Stevandicu,možda bi trebao znati da je preko Srbije samo koridor kao i to da u Srbiju stiže isto tako preko drugih zemalja, ostavi se prazne priče Koliko ste para profuckali mogli ste kupiti 5 helikoptera

MONDO REPORTAŽE