• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik i Vučić na otvaranju srpske kuće u Parizu

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovaće danas u Parizu otvaranju srpske kuće smještene u takozvanom Parku nacija na kojem su dvije velike trobojke.

 dodik vučić.jpeg Izvor: Instagram/Aleksandar Vučić

U unutrašnjosti su na zidovima ispisana imena srpskih olimpijaca kroz istoriju. U okviru Srpske kuće biće predstavljena i srpska ekonomija, izjavio je Vučić.

Otvaranju Olimpijskih igara sinoć prisustvovao je i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik koji će bodriti srpske sportiste u Parizu. Svečanoj ceremoniji prisustvovao je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

(RTRS/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Joop

Vucic sta je napravio za Srbiju za jednu deceniju to nije uspio ni jedan precednik Srbije. Litijum se nece kopati ako bude naznaka da moze ugroziti zemlju. Kopanje litijuma je sansa koju se svi trude da zaustave jer se boje sta ce tek od Srbije da Vucic napravi sa tolikim novcem koji se bude sljevao u drzavnu kasu. Buducnost Republike Srpske je u ujedinjenju sa Srbijom i tek onda cemo biti bezbjedni kao narod i moci da razvijamo kao zemlja.

SENDVIČAR

Hvala Vučiću što je Srbiji napravio uniju s Albanijom, što donošenje rezoluciji o Srebrenici predstavlja kao pobedu i što se mnogo trudi da se u Srbiji iskopava litijum.

MONDO REPORTAŽE