• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se dogodilo u Tesliću? Seferović i Klječanin "Rufi" negiraju optužbe za nasilje

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Zamjenik predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Srđan Klječanin negirao je optužbe da je bio učesnik nasilnog napada na druge osobe u Tesliću. Isto je uradio i prvi čovjek tamošnje SDA Alen Seferović. Optuženi su za teško nasilje.

 2.jpg Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Zamjenik predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Srđan Klječanin izjavio je da je laž da je bilo kome prošle noći upao u kuću, "kao što to tvrdi BN televizija, već da je u pitanju pokušaj političkog spinovanja od SDS-a".

Nakon što je BN televizija objavila kako je tokom prošle noći u porodičnu kuću Z.K. /21/ na Đulićima kod Teslića upalo 15-tak lica predvođenih jednim od lidera lokalnog SNSD-a Srđanom Klječaninom i povjernikom SDA Alenom Seferovićem, Klječanin je istakao da ništa od toga nije tačno.

"Laž je da sam bilo kome upao u kuću, kao što to tvrdi BN, a jedina istina je da putem medija načelnik opštine Teslić i predsjednik SDS-a Milan Miličević stavlja metu na čelo mojoj porodici i meni", naveo je Klječanin u pisanoj izjavi.

On je rekao da je prošle noći bila ugrožena sigurnost njegove kćerke jer su pijani mladići prevrnuli stolove i lupali flaše odmah pored nje i njenih drugarica, te je kao roditelj prišao i zamolio ih da to ne rade jer ugrožavaju sigurnost svih prisutnih u lokalu.

"Izašli smo ispred lokala, razgovarali smo i odjednom je pritrčao meni nepoznat mladić sa strane i udario me flašom u glavu što mogu potvrditi svi prisutni te noći", istakao je Klječanin.

On je napomenuo da nikada u životu nije vidio mladiće koji su prevrtali stolove, te da je uvjeren sam da je sve što se sinoć dogodilo unaprijed pripremljena priča od političkih neistomišljenika.

"Poručujem im da u svoju političku igru ne uvlače moju porodicu, posebno moju kćerku, jer su tako ugrozili sigurnost kako moje kćerke, tako i njenih drugarica što je nedopustivo i van zdravog razuma. Uvijek sam i u svakom trenutku spreman da zaštitim bilo čije dijete, ne samo svoje", rekao je Klječanin za agenciju Srna.

Klječanin je pojasnio da su montirane fotografija njegovog džipa sa zamagljenim licima koje su, kako kaže, objavljene na BN portalu.

"Noćna fotografija džipa, za koju se insinuira da je od izmišljenog napada u kući od sinoć, nastala je prije nekoliko mjeseci u Beogradu", objasnio je Klječanin.

Istakao je da Seferović uopšte nije bio prisutan te noći, već da je bio u svom porodičnom domu.

"Zbog svega navedenog smatram da je sve ovo samo još jedan pokušaj političkog spinovanja od strane SDS-a za koji ću sve odgovorne tužiti", zaključio je Seferović.

Portal RTVBN je objavio da je tokom prošle noći, oko dva sata iza ponoći "u porodičnu kuću Z.K. (2003.) u Đuliću kod Teslića upalo je 15-tak lica predvođenih jednim od lidera lokalnog SNSD-a Srđanom Klječaninom - "Rufijem" i Alenom Seferovićem, liderom lokalne SDA".

U tekstu se navodi da su pored Z.K. teške tjelesne povrede nanijeli osobi inicijala i D.V. a da se obojica nalaze u dobojskoj bolnici. 

Svemu je, po izvorima RTVBN, "prethodila tuča u jednom od teslićkih kafića, u kojoj je Klječanin izvukao deblji kraj s lakšim povredama lica i nosa".

U Policijskoj upravi Doboj rekli su da je u Tesliću u subotu uveče došlo do masovne tuče u kojoj je učestvovalo oko desetak ljudi i da je u toku rad na rasvjetljavanju slučaja.

Klječanin je najpoznatiji kao vlasnik firme "Drvo eksport" koja je po ubrzanoj proceduri, često bez potrebnih dozvola, dobila koncesije za eksploataciju uglja na nekoliko mjesta u Republici Srpskoj.

(MONDO/SRNA/BN)

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

XL

Malo si se Rufi preigrao, a i tvoja policija, svi cete odgovarati.

Zole

Đe god se pojavi BN TV sa ekipom to je neka namještaljka, garant

MONDO REPORTAŽE