• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nemam potrebu mnogo da govorim": Stanivuković započeo kampanju za novi mandat na čelu Banjaluke (VIDEO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluka Draško Stanivuković danas je na Trgu Krajine krenuo u kampanju za novi četvorogodišnji mandat na čelu grada.

 5.jpg Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Stanivuković je novinarima i okupljenim simpatizerima rekao da njegova djela iz prethodne četiri godine mandata govore više od riječi i ukazuju da je u prethodnom periodu u Banjaluci značajno podignut životni standard.

Stanivuković je rekao da je ovogodišnji slogan predizborne kampanje ove stranke "Djela.", te da je to suština njegovog dosadašnjeg, ali i budućeg rada.

"U vremenu u kojem nam nisu dali ništa, uradili smo sve. Sve ono o čemu Banjalučani sanjaju, a ono što smatramo našim najvećim djelom je podrška porodici", rekao je Stanivuković novinarima, nakon što je na Trgu Krajina u Banjaluci ozvaničio početak izborne kampanje.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da PDP kampanju za lokalne izbore bazira na djelima, koje građani mogu da vide svojim očima. Kaže da "nema potrebu mnogo ni da govori".

"To su besplatni udžbenici, besplatna legalizacija, te besplatan javni prevoz, kao i novi parkovi, šetalište kraj Vrbasa i druga, što pokazuje da smo sa riječi prešli na djela", rekao je Borenović, koji je i nosilac liste za Skupštinu grada Banjaluka.

On je uvjeren da će građani to sve prepoznati, te da će Stanivuković nastaviti sa još većim planovima da vodi Banjaluku.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE