• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličević i SDS planiraju da osvoje načelničko mjestu u najmanje 20 opština

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik SDS-a Milan Miličević rekao je da će ova partija ponuditi građanima program ekonomskih reformi oporavka svih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj.

 SDS, kampanja u Banjaluci. Izvor: RTRS

Miličević je na banjalučkom Trgu Krajine, gdje je zajedno sa grupom stranačkih kandidata za gradonačelnike i načelnike predstavio predizborni slogan i kampanju za predstojeće lokalne izbore, rekao da se SDS vraća na svoj slogan "Volja naroda" i da radi za lokalne zajednice.

On je rekao novinarima da stranački organi poštuju odluku o zajedničkoj podršci opozicionom kandidatu Jeleni Trivić za gradonačelnika Banjaluke.

Prema njegovim riječima, ova stranka planira da na predstojećim lokalnim izborima osvoji 100.000 glasova, više odbornika nego što je imala na prethodnim izborima, te najmanje 20 načelnika opština.

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović rekao je da SDS ulazi u novu kampanju sa ciljem da očuva Semberiju.

"Odlučno stojimo na braniku naše otadžbine za istrajavanje na svim istinskim vrijednostima pod kojima je rođena Republika Srpska koja je zajedno sa narodom i SDS-om i sačuvana", istakao je Petrović.

Kandidat SDS-a za načelnika opštine Istočna Ilidža Marinko Božović smatra da će kandidati ove stranke za načelnike i gradonačelnike ostvariti rezultat koji će doprinijeti da Republika Srpska bude uređenije mjesto za život.

On je rekao da lokalni izbori treba da budu povezani sa narednim parlamentarnim izborima, kada očekuje će biti mogućnosti da se određeni zakonski okviri mijenjaju i da se više jačaju lokalne zajednice u Srpskoj.

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora Maja Dragojević Stojić rekla je da ova stranka ima jasan program, i spremna je da preuzmemo odgovornost za Prijedor i ispoštuje sve ono što je potrebno građanima da žive dostojanstvenije.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaaa

Zato iz Teslića bježe kud koji. Haos

MONDO REPORTAŽE