• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković iznio teške optužbe na račun bivšeg direktora "Gradskog groblja", Grbić uzvratio krivičnom prijavom (VIDEO)

Autor Dragana Božić

Bivši direktor "Gradskog groblja" u Banjaluci Željko Grbić podnio je Okružnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Draška Stanivukovića zbog, kako je naveo, klevete i laži koje je iznio u javnosti.

 260905.jpg Izvor: RTRS

"Ono što je juče uradio predstavlja najmorbidniji i najbesramniji čin u političkoj istoriji Republike Srpske", istakao je Grbić, nakon što je Stanivuković juče iznio tvrdnje o proprodaji grobova na Gradskom groblju.

Grbić je rekao da Stanivukovićevo "glumatanje iznad groba zarad političke manipulacije i blaćenja protivnika nešto što može da učini samo bezbožnik i antihrist".

"Ako sam učinio bilo šta loše, zašto me Stanivuković nije prijavio policiji i tužilaštvu? Šta si čekao godinu i po?" upitao je Grbić, napominjući da su poslije njega na poziciji direktora Gradskog groblja bila još tri direktora.

Istakao je da je spreman da odgovara ako je išta od onoga što je Stanivuković izgovorio istina.

Osuđujući neprimjerene postupke, Grbić je ocijenio da Stanivuković svoju nesposobnost želi prekriti lažima, te da će 6. oktobra odgovarati narodu, a potom i njegovoj porodici i njemu na sudu.

"Sram te bilo, Stanivukoviću. Ti si najveća prevara Banjaluke i njena najveća sramota", zaključio je Grbić. 

Podsjećamo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sinoć je na svom Facebook nalogu objavio video sa Gradskog groblja u Banjaluci u kojem je iznio niz teških optužbi na račun bivšeg direktora ovog preduzeća.

(Srna/Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE