• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trenutni rezultati za Skupštinu Banjaluke: SNSD prvi, a evo ko će još imati odbornike

Autor Dragana Božić

Prema preliminarnim rezultatima CIK-a BiH za Skupštinu grada Banjaluka trenutno najviše glasova ima SNSD sa 33,79 odsto glasova.

 Rezultati izbora za Banjaluku Izvor: izbori.ba

Na osnovu obrađenih 34,23 odsto glasova, na drugom mjestu je PDP sa 21,32 odsto, dok je na trećem mejstu Socijalistička partija koja je osvojila 5,86 odsto glasova Banjalučana.

Četvrto mjesto zauzela je Ujedinjena Srpska sa osvojenih 5,23 odsto, Demokratski savez DEMOS osvojio je 5,13 odsto, a na šestom mjestu trenutno je SPS sa osvojenih 5,03 odsto.

Narodni front Jelene Trivić osvojio je 4,77 odsto, a odmah iza je Nezavisni pokret "Svojim putem" Igor Radojičić koji je osvojio 4,35 posto glasova.

Stranka Za pravdu i red Nebojše Vukanovića osvojila je 3 odsto, a cenzus će vjerovatno preći i Narodni pokret Banjaluka zove koja trenutno ima 2,65 odsto  osvojenih glasova.

Kompletnu listu za banjalučku Skupštinu pogledajte na OVOM linku!

Draško Stanivuković povećao je vođstvo nakon obrađenih 66,15 odsto obrađenih glasova. On sada ima 33.351 glasova ili 49,47 odsto.

SNSD-ov Nikola Šobot osvojio je  24.136 glasova, odnosno 35,80 odsto, dok je na trećem mjestu Jelena Trivić sa 9.050 glasova ili 13,42 odsto. Za Davora Dragičevića glasalo je 876 Banjalučana.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

....

Nevjerovatno....

Gz

Ko će sad da pravi većinu u Skupštini? SNSD i PDP. PDP i dosadašnji koalicioni partneri SNSD može i tako. Dosadašnji sastav ne bi dobar bio. Vukan i Jela neće s Draškom ali i nebitni su po ovim brojkama. Crni SDS 600 glasova. Ni cenzus ne može da prođe. Sramota. Baš sramota

Каспер

@Gz Миле и Драшко... Будућа коалиција на нивоу Републике

MONDO REPORTAŽE