• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jakov Galić imenovan za v.d. direktora Šuma RS

Nadzorni odbor "Šuma Republike Srpske" imenovao je danas Jakova Galića za vršioca dužnosti direktora ovog javnog preduzeća.

 Jakov Galić imenovan za v.d. direktora Šuma RS Izvor: MONDO

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Miroslav Milovanović istakao je da je sva procedura provedena u skladu sa zakonom.

"Imenovana je komisija za primopredaju dužnosti i Galić će nakon stupanja na snagu odluke o imenovanju preuzeti funkciju vršioca dužnosti direktora `Šuma Republike Srpske`“, rekao je novinarima Milovanović, nakon sjednice Nadzornog odbora "Šuma Republike Srpske".

Predsjednik Nadzornog odbora "Šuma Republike Srpske" Biljana Marković istakla je da je Galić jednoglasno imenovan za vršioca dužnosti direktora.

"Sve ostale procedure ići će u skladu sa zakonom i statutom ovog javnog preduzeća. Galić je vrsni ekonomista i ispunjava sve neophodne uslove za imenovanje na ovu funkciju", rekla je Markovićeva.

Nadzorni odbor Javnog preduzeća "Šume Republike Srpske" sredinom avgusta razriješio je dužnosti generalnog direktora ovog preduzeća Srđana LJubojevića, nakon što je uhapšen jer je uzeo 10.000 KM mita od Milenka Vračara, direktora firme "Vral audit" iz Banjaluke.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE