• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić akte uputio Vijeću naroda

Autor SRNA

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić uputio je danas Vijeću naroda Srpske set zakona za saniranje posljedica štete od poplava.

Radojičić je pozvao Vijeće naroda Republike Srpske da se što prije izjasni o ovom setu zakona, kako bi stanovništvo u poplavljenim područjima moglo da dobije neophodnu pomoć, saopšteno je iz kabineta predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske.

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je sinoć po hitnom postupku set zakona za saniranje posljedica štete od poplava, koji je predložila Vlada Republike Srpske.



Predsjedavajući Vijeća naroda Republike Srpske Momir Malić izjavio je da su za delegate srpskog naroda prihvatljivi akti koje je parlament Srpske usvojio na posljednjoj posebnoj sjednici.

I potpredsjedavajući Vijeća naroda Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Drago Vidović kaže da nema povrede vitalnog nacionalnog interesa ovog naroda u aktima koje je parlament Srpske usvojio na posebnoj sjednici.

Narodna skupština Republike Srpske prvi je parlament u regionu koji je usvojio zakonske mjere za pomoć stanovništvu, pogođenom proteklim poplavama.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE