• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sipa u obračunu sa automafijom, uhapšena četvorica

Autor mondo.ba

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH na području Sokoca uhapsili su Milorada Mirkovića, Aleksandra Subašića i Zorana Čobovića, te Velimira Simića u okviru akcije u vezi sa autokriminalom, saznaje Srna nezvanično.

Mirković, Subašić i Čobović uhapšeni su sinoć, dok je danas slobode lišen Simić.

Iz SIPA-e je prethodno saopšteno da su sinoć, tokom koordinisane akcije sa pripadnicima MUP-a Republike Srpske i MUP-a Kantona Sarajevo, na području Sokoca slobode lišena lica M.M, A.S. i Z.Č.

Lice V.S. uhapšeno je u okviru aktivnosti na dokumentovanju krivičnog djela organizovani kriminal u vezi sa autokriminalom, a sve aktivnosti provedene su po naredbama Suda i Tužilaštva BiH.

U toku su pretresi objekata, kao i pregled terena na određenom broju lokacija na širem području Sokoca, na kojima se očekuje pronalaženje predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku, napomenuli su iz Sipe.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu, u zajedno sa pripadnicima MUP-a Republike Srpske i MUP-a Kantona Sarajevo, započeli su u utorak uveče akciju u vezi sa autokriminalom na području Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE