• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikšiću dali rok do četvrtka

Autor SRNA

Udruženje poljoprivrednika u BiH je Vladi FBiH odnosno federalnom premijeru Nerminu Nikšiću i ministru finansija Anti Krajini, odredilo rok da do sutra zakažu sastanak na kojem će precizirati dinamiku plaćanja zaostataka.

"Ukoliko se to ne dogodi, mi paralelno sa ovim čekanjem njihovog odgovora pripremamo krivičnu prijavu u saradnji sa pravnim timom", rekao je predsjednik Udruženja Miro Pejić.

Iz Udruženja poljoprivrednika navode da su zahtjev za sastanak Nikšiću poslali s ciljem uspostavljanja dijaloga i "izbjegavanja drugih metoda komunikacije" na osnovu zaključaka sa sjednice predsjedništva Udruženja, koja je održana u subotu, 28. februara u Tuzli.

Na sjednici je odlučeno da se do sutra odgodi podnošenje krivične prijave protiv Nikšića i Krajine.

Pejić je naglasio da će pozvati i pravnike da se uključe u pripremanje krivične prijave zbog kršenja zakona kako bi tu prijavu napravili na valjan način, te ističu da i dalje rade i na pripremi protestnih aktivnosti.

Poljoprivrednici zahtijevaju isplatu federalnih i kantonalnih podsticaja, kao i donošenje programa utroška sredstava na kantonalnom i nivou BiH za 2015. godinu.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE