• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićo Mićić kandidat za predsjednika SDS-a

Autor mondo.ba

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić i zvanično je kandidat SDS-a za predsjednika ove stranke, prenosi Press.

Mićić je prihvatio kandidaturu za predsednika SDS-a nakon što je na redovnoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora SDS-a Bijeljina jednoglasno predložen za tu funkciju.

Mići Mićiću je danas jednoglasno potvrđen još jedan predsjednički mandat na čelu bijeljinskog SDS-a, na redovnoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora stranke.

Novog predsjednika i 62 člana Gradskog odbora biralo je više od 92 odsto članova Skupštine, odnosno 283 od 310 delegata Skupštine stranke.

Gradski odbor biraće članove rukovodstva ovog stranačkog tijela. Gradski odbor SDS-a Bijeljina ima 77 članova, od kojih predsjednik Gradskog odbora kooptira 15 članova.

Mićić je nakon sjednice rekao da je sadašnje rukovodstvo SDS-a na republičkom nivou dogovorilo da poslije završenih unutarstranačkih izbora, s ciljem jedinstva stranke, pokušaju izabrati najbolje ljude.

"Pokušaćemo, što je i moj stav, da to budu mlađi ljudi i da, bez nekih silnih podjela, izaberemo novo rukovodstvo", rekao je Mićić i dodao da je osnovni cilj jedinstvo stranke.

On je naglasio da je prvi zadatak stranke da pobijedi na predstojećim lokalnim izborima, što će, kako je rekao, pokazati snagu SDS-a.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Dje ce on pored Bosica, Ogija i Aleksandre, a i sam kaze da je za mlade snage

MONDO REPORTAŽE