• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Protjeran Makedonac, predstavljao prijetnju BiH

Autor SRNA

Državljanin Makedonije, koji se dovodi u vezu sa radikalnim sljedbenicima selefizma u BiH, protjeran je iz BiH, jer predstavlja prijetnju po nacionalnu bezbjednost, saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima.

Makedonskom državljaninu S.B. (31), danas je otkazan boravak i izrečena mu je mjera protjerivanja sa zabranom ulaska i boravka u BiH od tri godine.

Inspektori za strance locirali su ga na području Zenice, te ga smjestili pod nadzor u Imigracioni centar s ciljem osiguranja izvršenja mjere protjerivanja, te ograničenja kretanja zbog prijetnje nacionalnoj bezbjednosti BiH.

Državljanin Makedonije boravio je u BiH na osnovu odobrenja privremenog boravka po osnovu vanbračne zajednice sa državljankom BiH.

Služba je odmah po prikupljanju podataka o njegovim aktivnostima koje mogu narušiti bezbjednosti BiH procesuirala S.B, te se preduzimaju dalje mjere s ciljem njegovog udaljenja iz BiH, navodi se u saopštenju.

Služba za poslove sa strancima u narednom periodu nastaviće da provodi pojačane kontrole kretanja i boravka stranaca u BiH, te svojim djelovanjem davati puni doprinos bezbjednosti.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE