• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izetbegović: Osramoćen sam napadom na Vučića

Autor SRNA

Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović rekao je danas da je osramoćen napadom na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Memorijalnom centru u Potočarima, jer su, kako kaže, Bošnjaci gostoprimljiv narod.

  On je napomenuo da je Vučiću u telefonskom razgovoru prošle sedmice garantovao bezbjednost u Memorijalnom centru Potočari.

Izetbegović je za Televiziju N1 rekao da je zvao premijera Srbije dva puta i da je uradio "sve šta je mogao kao bošnjački član Predsjedništva".

"Probao sam ga dobiti na telefon, nije se javio. Zvao sam ga dva puta. Ja nisam davao nikakve izjave i potpirivao narod", naveo je Izetbegović i dodao da su bezbjednosne sužbe BiH dobro odradile posao pripreme na obilježavanju stradanja u Srebrenici.

Još iz INFO

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

cpt

BAKIRU JE OBRAZ DEBEL KO DJON ILI SJEDI NA NJEMU KO STO JE I NAUCIO.

tihi

Ti si Bakire kriv za ovaj incident.Zivis u doba Osmanlija kad su Srbe nabijali na kolac,prosla su ta vremena.Stidi se svoje politike.

ruka mira

Sramota..Radi onih zena...On je dosao i nije drzao govor,a sta bi tek bilo da je govorio...Covjek uhapsen koji je trebao da ga cuva,a on ga napao...Mislim sve je tu smisljeno...Kao sto predsednik kaze docekan bi Bakiru srbiji bio drugacije,ali mi smo srbi...

Gz

Sve prihvatam ali to da si Ti osramocen e to ne nikako.

javio se organizator

Bakire, ti stojiš iza ovog sramnog scenarija. Nema sumnje, podržaće te drugovi Mladen Bosić i Dragan Čavić i pokušaće da okrive rukovodstvo Republike Srpske i njene institucije.

MONDO REPORTAŽE