• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imenovani nosioci pravosudnih funkcija u BiH

Autor SRNA

Visoki sudski i tužilački savjet (VSTS) BiH imenovao je danas Mustafu Šabića, Aleksandru Stanković Babić, Jasnu Mujanović i Edina Danilovića za sudije Vrhovnog suda Federacije BiH.

Iz VSTS-a BiH saopšteno je da je Zoran Džida imenovan za predsjednika Okružnog suda u Bijeljini, Erna Filipović za sudiju Okružnog suda u Banjaluci, a Žana Bojić za tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Za stručne saradnike imenovani su Tamara Mrkić u Opštinskom sudu u Tuzli, Aleksandra Trkulja-Manojlović u Opštinskom sudu u Lukavcu, Alma Mustafić u Opštinskom sud u Konjicu, Belma Kokić u Opštinskom sudu u Travniku, Dragana Popović u Opštinskom sud u Sarajevu i Andrea Perić u Opštinskom sudu u Livnu.

VSTS BiH je prilikom imenovanja uzeo u obzir kriterijume poput stručnog znanja, radnog iskustva i radnih rezultata, stručne sposobnosti zasnovane na dosadašnjim rezultatima u karijeri, sposobnosti nepristranog, savjesnog, marljivog, odlučnog i odgovornog obavljanja dužnosti u okviru funkcije za koju se kandidat prijavio, odnosa sa radnim kolegama, ponašanja van posla, profesionalne nepristranosti, ugleda i iskustva na rukovodećim poslovima.

Džida će na dužnost predsjednika Okružnog suda u Bijeljini stupiti 1. oktobra, dok će ostali novoimenovani nosioci pravosudnih funkcija na dužnost stupiti 15. oktobra.

Tagovi

BiH

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE