• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tegeltija: Nisam se bavio pričama iz "sive zone"

Autor SRNA

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija izjavio je danas da se ne bavi poslovnim politikama i privatizacijama banaka i da ga to nikada nije interesovalo.

Na pitanje novinara da prokomentariše audio-materijal koji se pojavio u pojedinim medijima, na kojem navodno banjalučki biznismen Mile Radišić iznosi niz optužbi na njegov račun, Tegeltija je rekao da snimak nije slušao i da se nikada nije bavio pričama iz "sive zone".

"Obavljam posao u ime Vlade Republike Srpske i nikada se neću baviti 'sivom zonom', prisluškivanjem bilo koga, a pogotovo ljudi koji se nalaze u veoma teškoj životnoj situaciji. Volio bih da vidim šta sam pogriješio. Molim vas da priča iz 'sive zone' prisluškivanja poštedimo Narodnu skupštinu Republike Srpske", istakao je Tegeltija.

Poslanik SNSD-a Luka Petrović rekao je novinarima u Narodnoj skupštini Srpske da se "opozicija bavi politikanstvom, izmišlja afere 'papak jedan i dva' i tako u nedogled što je politika ulice".

Komentarišući audio-materijal, šef Kluba poslanika SDS-a Vukota Govedarica rekao je novinarima da će "ljudi, da bi zaštitili sebe od odgovornosti, morati da kažu šta se sve radilo i čega je sve bilo u proteklom periodu a dalje je na istražnim organima".

Poslanik NDP-a Dragan Čavić rekao je da su na snimku iznesene teške kvalifikacije, ukoliko su tačne.

"Ponovo ćemo imati situaciju da je snimak montiran i jedini način da se vlast od ovoga odbrani je da osporava", kaže Čavić.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE