• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne zna se ko je ubio Milana Vukelića

Uroš Pena, direktor policije RS, izjavio je da iako su prošle skoro dvije godine, istraga o ubistvu Milana Vukelića, i dalje tapka u mjestu.

 Ne zna se ko je ubio Milana Vukelića Izvor: MONDO

"Postoje neke indicije ko su mogući naručioci i počinioci ovog krivičnog djela, međutim, nemamo dokaze kojima bi to potkrijepili na sudu, tako da se ovo ubistvo i dalje vodi kao nerasvijetljeno", kazao je Pena za Sarajevo-x.com .

Milan Vukelić ubijen je 6. novembra 2007. godine u eksploziji bombe koja je aktivirana daljinskim upravljačem ispod njegovog automobila "ford fokus" u banjalučkom naselju Starčevica. Tada su sa Vukelićem bili i Tomislav Dobrinjac (59) i Slava Pepinović (48), koji su zadobili teške tjelesne povrede. Milanu Vukeliću, prije nego što je ubijen, nekoliko puta je i prijećeno smrću.

Zbog sumnje da su prijetili Vukeliću, te da su, prije nego će Vukelić biti ubijen, zapalili njegov automobil i porodičnu kuću u banjalučkom naselju Šeher, policija je u novembru prošle godine privodila Borislava Popovića, vlasnika banjalučkog lokala "Moskva", Đorđu Ćuluma i Aleksandra Macanovića. Međutim, nakon saslušanja oni su pušteni na slobodu.

U januaru ove godine zbog sumnje da je naručio ubistvo Vukelića banjalučka policija je na saslušanje privodila i Enesa Džanića. On je, takođe, bio osumnjičen i za podmetanje požara u kući Milana Vukelića.

I Džanić je nakon saslušanja, zbog nedostatka dokaza, pušten na slobodu.

Inače, u rješavanju slučaja "Vukelić" policija je saslušala više od 130 osoba i obavila 15 pretresa. (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE