• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanić: Meni niko nije gazda

Autor SRNA

Prioriteti u radu Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) biće borba protiv terorizma, organizovanog kriminala i korupcije, izjavio je novoimenovani direktor Sipe Perica Stanić, koji danas stupa na ovu funkciju.

Prioriteti u radu Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) biće borba protiv terorizma, organizovanog kriminala i korupcije, izjavio je novoimenovani direktor Sipe Perica Stanić, koji danas stupa na ovu funkciju.

"Mi smo zemlja koja teži EU, pa stvari moramo početi da rješavamo", rekao je Stanić.

On je najavio da će u Agenciji prvo izvršiti presjek stanja, a potom i reviziju učinka svih pripadnika Sipe za koje očekuje da profesionalno i odgovorno obavljaju posao.

"Neću se libiti da kontrolišem i rukovodioce, ali niko ne treba da se plaši revanšizma. Na mene politika neće uticati", izjavio je Stanić za "Dnevni avaz".

On je najavio i određene kadrovske izmjene u Sipi.

"Nisam ničiji igrač, meni niko nije gazda, niti sam kome dužan i svakome mogu da pogledam u oči. Nemam duga ni prema političarima ni prema tajkunima", tvrdi Stanić.

Stanić naglašava da će raditi i postupati isključivo u skladu sa zakonom i prema nalozima Tužilaštva BiH.

"Bez dobre saradnje sa Tužilaštvom BiH nemoguće je raditi ovaj posao. Takođe, sarađivaćemo sa svim policijskim agencijama u BiH", rekao je Stanić.

On je odbacio medijske spekulacije o navodnom kumstvu sa ministrom bezbjednosti u BiH Draganom Mektićem, ističući da je riječ o "čistoj izmišljotini".

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Tih floskula mi je preko glave. Znaci odmah u startu nas pravih "glupim" ovo je malo "selo" svi znamo ko te je doveo. Nemam nista protiv neko mora i to obavljat. Ali to ja ovo ja ono ma daj

MONDO REPORTAŽE