• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vijesti umeta: Krv će teći ulicama

Autor SRNA

Islamistički portal "Vijesti umeta" objavio je da je ubistvo dvojice pripadnika Oružanih snaga BiH "samo početak prolivanja krvi koja će teći prljavim ulicama BiH i Evrope sve dok se zastava tevhida ne zavijori širom cijele Evrope i šire

Uz proslavljajući naslov "Počelo je - Ubijena dva vojnika BiH, a nekoliko ranjeno, hvala Alahu", ovaj radikalni islamistički portal napominje da su upozoravali "da će Evropom teći krv, posebno Bosnom i da je ono što dolazi gore i gorčije".

"I eto ga, desilo se, ubijena su dva prljava vojnika koja su se borila za nacionalizam i tagute i branili državu i vladu koja im nikakvo dobro nije donijela. Ubijena su dva vojnika od kojih je jedan Srbin, pravi nevjernik, a drugi Bošnjak, murted /otpadnik od vjere/", navode "Vijesti umeta".


Ovaj radikalni portal poziva "omladinu islama, mevlide i mudžahide u Bosni" da krenu da ubijaju "tagute, murtede i nevjernike" u svojim državama, posebno u BiH.

"Krenite braćo, oni su slabi i jadni, pouzdajte se u Alaha i krenite Alahovom blagodati. Ubijajte njihove tagutske prljave vojnike gdje god možete, ne dajte im mira, neka njihova prljava krv teče ulicama Bosne i Evrope", navode "Vijesti umeta".

Vehabija Enes Omeragić (34) sinoć je u terorističkom napadu ubio pripadnike Oružanih snaga BiH Armina (Murisa) Salkića i Nedeljka /Dušana/ Radića.

Prilikom napada Omeragić je uzvikivao "Alahu ekber". Vehabija je poslije napada izvršio samoubistvo.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE