• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tegeltija: Nisu me ispitivali iz Sipe

Autor SRNA

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija izjavio je da ga proteklih dana nisu ispitivali pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH, navodno, zbog određenih afera.

"Niko me nije ispitivao, niko nikada nije sa mnom razgovarao i to se moglo provjeriti u Ministarstvu finansija Republike Srpske", rekao je Tegeltija danas novinarima u Banjaluci.

On je naveo da nema potrebe da ovu informaciju provjeravaju novinari, jer je njegova obaveza kao ministra da javnost upozna o tome da li postoje nekakve aktivnosti u vezi sa Ministarstvom finansija Republike Srpske.

Komentarišući postojanje tajnih spiskova sa imenima funkcionera iz Republike Srpske koji kruže u međunarodnoj zajednici s ciljem njihovog rušenja, Tegeltija je poručio da ne bi bio nimalo nesrećan da ga predstavnici međunarodne zajednice smijene.

"To bi bio najgori mogući poraz međunarodne zajednice da spriječe građane i institucije da funkcionišu. Nije mi poznato ko pravi te spiskove i da li se ja na njima nalazim. Kako se budu ponašali drugi pojedinci i institucije i ja ću se ponašati", istakao je Tegeltija.

Tegeltija je rekao da njega može da razrješi onaj ko ga je imenovao - Narodna skupština Republike Srpske i premijer Republike Srpske, zaključivši da vjeruje da će pravila koja vrijede svugdje u svijetu vrijediti i u Republici Srpskoj.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE