• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mišić: Pred nama je teško i mučno vrijeme

Autor mondo.ba

Predsjednica Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić kasno sinoć primljena je u ambulantu hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka zbog povišenog krvnog pritiska, te jakih bolova u predjelu glave i kičmenog stuba.

Nakon što joj nije dozvoljeno da se obrati poslanicima Narodne skuptšine Republike Srpske tokom rasprave o Prijedlogu zakona o radu u Republici Srpskoj, osiguranje Narodne skupštine Republike Srpske je Mišić izbacilo iz skupštinske sale zbog čega je kasno sinoć primljena u ambulantu hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka.


"Ugruvana sam i s modricama. Bilo mi je loše, glava me jako boljela. Valjda me nešto udarilo u glavu. Bio mi je visok pritisak, nema nikakvih unutrašnjih povreda osim udaraca i modrica po rukama. Ali, idemo dalje", kazala je jutros Mišić za N1.

Uprkos protivljenju Saveza sindikata Republike Srpske, Zakon o radu je usvojen u Narodnoj skupštini sa 49 glasova poslanika. Opozicija je ranije napustila skupštinske sklupe.

"Danas je sjednica Predsjedništva Saveza sindikata Republike Srpske gdje ćemo utvrditi šta dalje. Sigurno će vrijeme koje je pred nama biti vrlo nemirno, teško i mučno za radnike Republike Srpske", kaže Mišić.

Mišić kaže da je neprihvatljivo usvajanje Zakona o radu.

"Neprihvatljivo je da ovakav zakon dobije podršku, da mimo procedura i Ustava bude usvojen u ranim jutarnjim satima. To je zakon koji je obespravio radnike Republike Srpske. Mnogi će tek sada shvatiti šta se to desilo i sigurno se neće sa tim pomiriti. Predsjedništvo Sindikata će odlučiti šta dalje", kaže Mišićeva.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ksl

GZ. Nemoj da ka..s. Mora da si dobro uhljebljen i da si iz FBH

Gz

Dobro si prosla ogrebotina i jedan udarac u glavu. Pa gospodjo Ranka nije lako napasti na NS RS onako goloruka uz malu pomoa opozicije i veliku podrsku tamo nekog iz sjene.

MONDO REPORTAŽE