• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Dodika ruše kao Miloševića

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je informisan da postoji plan za rušenje vlasti u Republici Srpskoj kroz rušenje predsjednika RS Milorada Dodika.

Nikolić je ocijenio da je riječ o personalizaciji problema kao svojevremeno u slučaju Slobodana Miloševića.

"U velikoj mjeri, nažalost, dešava se ono što je korišćeno u obračunu sa Srbijom u slučaju Slobodana Miloševića - personalizuje se problem pa se kaže - sve će biti dobro ako ode Dodik, a ništa neće da bude dobro", rekao je predsjednik Nikolić u intervjuu za RTRS.

Nikolić je rekao da je pažnja Srbije usmjerena na Republiku Srpsku bez ikakve želje da se svađaju sa onima koji "nisu taj entitet".

Za pokušaje, kako je rekao, uništavanja Republike Srpske saznao je u razgovorima sa stranim diplomatama, upozorivši da je ugroženost RS velika.

"Interes, sudbina i opstanak Republike Srpske moraju biti važniji od svega drugog, bez obzira ko je na vlasti", rekao je predsjednik Srbije.

Nikolić je rekao da su mu diplomate otvoreno rekle da se nešto dešava i da postoji tendencija da se Republika Srpska stavi pred svršen čin - da prihvati apsolutno sve što joj se bude sugerisalo ili će njene nadležnosti i dalje biti smanjivane uz učešće Ustavnog suda BiH.

Predsjednik Srbije upozorava da ništa neće biti kako treba ukoliko opozicioni politički blok ne shvati da je ugroženost Srpske velika.

"Direktive za rušenje Srpske dolaze iz međunarodne zajednice, a sprovode se iz Federacije BiH", rekao je Nikolić.

Još iz INFO

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

Ako gospodina Dodika sruše srušili su Republiku Srpsku, ali to nesmijemo dozvoliti, nesmijemo Srpsku predati u ruke izdajnicima i bakirovim saveznicima, bosiću, čaviću, ivaniću itd..., nesmijemo to dozvoliti ni po koju cjenu! Mile svi smo uz Tebe!!!

mujo i haso

@Borac Mile - Bakir + = BiH

davor

Ako je moralan onda je slobodan, ako je pohlepan onda je bolestan.

Realnost

@davor Drug vidi se da je normalan i nije pohlepan,ovi što nemaju ništa hoće da ga stignu. Dodik kada je imao i vozio traktor i radio oni nisu imali za opanke one stare oputare.

Manjača

Svi smo mi uz Milu i Republiku Srpsku.

MONDO REPORTAŽE