• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savez za promjene: Dodik nastavlja da dijeli RS

Autor SRNA

Savez za promjene smatra da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nastavlja da dijeli srpski narod i Republiku Srpsku, umjesto da "bude ujedinitelj i da radi u interesu jačanja Republike Srpske".

U saopštenju se navodi da Savez za promjene najoštrije osuđuje, kako navode, primitivizam i brutalnost predsjednika Republike koje pokazuje, "ne samo prema opoziciji i srpskim predstavnicima u organima BiH, nego i prema građanima Republike Srpske koje naziva neradnicima".

"Gnjev i mržnja koju je pokazao u vrijeme najvećeg hrišćanskog praznika Božića i Dana Republike Srpske samo je potvrda da ovom predsjedniiku Republike Srpske ništa nije sveto", mišljenja su u Savezu za promjene.

U saopštenju se dodaje da Savez za promjene neće odustati od borbe protiv kriminala i korupcije i da ih, kako kažu, nikakvi "histerični napadi Milorada Dodika" neće spriječiti da istraju u namjeri da nadležni organi rasvijetle sve afere, posebno one koje se vezuju za "najviše predstavnike vlasti u Republici Srpskoj, među kojima je i Dodik".

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Banja Luka

Podrzavam da se kriminal istjera na vidjelo,ali nepodrzavam napade na presednika nase republike ma ko bio. on je izabran na izborima i to je to a polako sa prepucavanjima politicari 1 Republika srpska 2 Njen narod 3 politika i zato mislite malo svojom glavom.

Da

@Banja Luka Mozes mislit kakva je to "bagra" ovi politicari i pozicija i opozicija d. Tacno ce nam srusiti nasu RS zbog nihovog inata i pisanih fotelja.

otr

Vama narod sluzi za prepucavanje.Kaznjavace narod na izborima.Igrace se i narod sa vama.

Gz

Zato je vi ujedinjujete ali sa Izetbegovicevom BiH. Ko papagaji samo ponavljate korupcija kriminal. Vase postenje je nadaleko poznato

MONDO REPORTAŽE