• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potraga za nestalim Velimirom, treći dan

Autor mondo.ba

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka zajedno sa mještanima već treći dan pretražuju banjalučko naselje Ponir tragajući za nestalim Velimirom Gatarićem, rekla je portparol banjalučkog CJB Marija Markanović.

Markanovićeva je navela da u potrazi za Gatarićem učestvuju pripadnici CJB Banjaluka, Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i mještani Ponira.


Banjalučki mediji navode da je za Gatarićem juče tragalo više od 60 policajaca i pripadnika drugih organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Rodbina i članovi GSS i juče su pregledali dio terena na Poniru i prema Debeljacima. Bez uspjeha, ali ne gube nadu i ne predaju se.

Prema posljednjim informacijama, Gatarić je viđen u utorak oko 15 časova kako ide prema Poniru, a snimile su ga bezbjednosne kamere na objektu AWG obezbjeđenja u tom dijelu Banjaluke. Navodno, na toj lokaciji vidjeli su ga i pojedini mještani. Tada je na sebi imao crni kaput i u ruci je nosio bijelu kesu.

Gatarić, koji je bio profesor srpskog jezika i književnosti i bibliotekar u Ekonomskoj školi u Banjaluci, na dan nestanka oko 14 časova izašao je iz ove obrazovne ustanove i više se nije vraćao. Navodno je toga dana javio da ne može doći na posao, jer se osjeća loše, ali se ipak pojavio. Ušao je u biblioteku, gdje se zadržao nekoliko minuta, nakon čega ju je ostavio otključanu i izašao. Prema pričama njegovih kolega, Gatarić je u utorak izgledao uznemireno, ali nikome ništa nije rekao. Kako kažu, uvijek je bio dobar i pošten čovjek i kolega te omiljen među kolegama i učenicima.

Banjalučki CJB poziva građane da, ukoliko primijete Gatarića ili dođu do saznanja o nestalom, jave najbližoj policijskoj stanici ili pozovu besplatan broj telefona "122".

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE