• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijedlog zakona o policiji nema podršku

Autor SRNA

Poslanici vladajuće koalicije i opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske neće podržati Prijedlog zakona o policiji i unutrašnjim poslovima.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radovan Višković rekao je novinarima u Banjaluci da ovaj klub neće podržati navedeni zakon.

Višković je najavio da će ovaj poslanički klub predložiti da novi zakon o policiji i unutrašnjim poslovima bude razmatran u Narodnoj skupštini Republike Srpske u roku od 30 dana.

Poslanici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske rekli su da neće podržati navedeni zakon i zatražili su ostavku ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača.

Oni smatraju da je nedopustivo što se o Prijedlogu zakona o policiji i unutrašnjim poslovima neće raspravljati u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Senad Bratić očekuje da se u novom zakonu, koji bude predložen, nađe odredba o nacionalnoj zastupljenosti po popisu iz 1991. godine.

Navedeni zakon vraćen je na ponovno odlučivanje na zahtjev predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji nije želio potpisati ukaz o njegovom proglašenju, nakon što je na Zajedničkoj komisiji Narodne supštine i Vijeća naroda znantno izmijenjen u odnosu na prvobitno usvojeni.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mostarka

ama kakav popis iz 1991 boze sacuvaj, 25 god.proslo od tad..ko ziv,ko mrtav..cekajte vi ovaj popis pa po njemu

Rade

@mostarka dace milo sve samo da ga podrze kada mu zaskripi

MONDO REPORTAŽE