• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvornik: Istraga o terorističkom napadu još traje

Autori mondo.ba Autori Agencije

Godinu dana nakon terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku u kome je ubijen jedan, a ranjena dva policajca, i dalje traje istraga o ovom krivičnom djelu.

"Istraga za krivično djelo terorizam još je u toku, tako da ne možemo davati dodatne informacije", rečeno je u Tužilaštvu BiH.

Iz ove pravosudne institucije navode da će tužilačka odluka biti donesena kada se provedu sve potrebne istražne radnje i vještačenja.

Tužilaštvu BiH podnesen je izveštaj protiv H.F. i M.K. za djelo terorizam i protiv njih se vodi postupak pred Sudom BiH.

Kasim Mehdić i Avdulah Hasanović bili su uhapšeni tokom istrage i bio im je određen pritvor od 30 dana, ali su pušteni da se brane sa slobode.

Zvornik - grad tolerancije

Šef Misije OEBS-a u BiH Džonatan Mur ocijenio je danas da je najvažnija stvar da je Zvornik nakon terorističkog napada 27. aprila prošle godine, ostao grad tolerancije, suživota i međusobnog poštovanja.

Danas se navršava godina dana od terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku, u kome je terorista Nerdin Ibrić iz zvorničkog naselja Kučić Kula ubio policajca Dragana Đurića i ranio policajce Stevu Milovanovića i Željka Gajića.

Ispred Stanice javne bezbjednosti Zvornik otkriven je spomenik poginulim pripadnicima MUP-a, te služen parastos i položeno cvijeće.



Delegaciju je predvodio ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i direktor Policije Gojko Vasić.





Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Do kad. Do novog napada ili sta?

MONDO REPORTAŽE