• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakazana posebna sjednica NSRS o popisu

Autor SRNA

Narodna skupština Republike Srpske razmatraće sutra u Banjaluci na posebnoj sjednici Informaciju o realizaciji aktivnosti na popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH 2013. godine, odlučio je skupštinski Kolegijum.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da je 17. posebna sjednica Narode skupštine Srpske zakazana na zahtjev poslaničkih klubova SNSD-a, DNS-a, SP i SDS-K.

On je rekao da sve stranke iz Republike Srpske podržavaju ovaj zahtjev, ali da zbog nekih proceduralnih propusta nisu uspjele da usaglase potpisivanje zahtjeva, ističući da su sve stranke sa sjedištem u Srpskoj praktično predlagači.

Čubrilović je nakon sjednice skupštinskog Kolegijuma rekao novinarima da je početak posebne sjednice zakazan za 10.00 časova.

On je naveo da će po okončanju posebne sjednice biti nastavljena 12. redovna sjednica, a po njenom okončanju biće održana i 13. redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske potvrdio je da će 12. redovna sjednica biti nastavljena raspravom o prodaji preostalog dijela kapitala u Rudnicima željezne rude "LJubija".

Čubrilović, koji je i potpredsjednik DNS-a, rekao da će ta stranka večeras donijeti konačnu odluku da li će podržati prijedlog o prodaji preostalog dijela državnog kapitala u ovom rudniku.

On je precizirao da je za 18.00 časova u Banjaluci zakazan sastanak lidera DNS-a Marka Pavića sa poslaničkim klubom ove stranke u Narodnoj skupštini Srpske i potpredsjednicima stranke na kojem će biti razmatrano ovo pitanje.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE