• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izetbegović i Crnadak na samitu NATO-a u Varšavi

Autor SRNA

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović učestvovaće na NATO samitu, koji će biti održan u Varšavi u naredna dva dana, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

 Izetbegović i Crnadak na samitu NATO-a u Varšavi Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Svečano otvaranje NATO samita biće održano sutra uvodnim obraćanjem generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga i pozdravnim obraćanjem predsjednika Poljske Andržeja Dude.

Drugog dana NATO samita, 9. jula 2016. godine, predsjedavajući Predsjedništva BiH učestvovaće na sastanku na nivou šefova zemalja i vlada, na kojem će se govoriti o aktuelnoj situaciji u Avganistanu.

Iz Ministarstva inostranih poslova BiH saopšteno je da će na NATO samitu u Varšavi učestvovati i resorni ministar Igor Crnadak.

Sastanku u Varšavi prisustvovaće i Milo Đukanović, premijer Crne Gore, koja je u ovoj fazi pristupanja Alijansi uključena u proces pripreme NATO Samita, može na sastancima da iznosi sugestije i mišljenja, iako nije dio procesa odlučivanja.

Crnogorsku delegaciju u Varšavi predvodi Đukanović, a u sastavu delegacije su i ministar odbrane Milica Pejanović Đurišić i crnogorski ambasador pri NATO-u Dragana Radulović.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE