• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajilica kandidat za načelnika Novog Grada

Autor SRNA

Predstavnici Saveza za promjene su danas u Banjaluci potvrdili kandidaturu predsjednika Srpske radikalne stranke Republike Srpske Milanka Mihajilice za načelnika opštine Novi Grad na predstojećim lokalnim izborima u BiH.

Mihajilica je zahvalio SZP-u na snažnoj podršci i jedinstvenom stavu da se vlast u Novom Gradu promijeni nakon 10 godina vladanja. On je istakao da je nezadovoljstvo lokalnom vlašću iskazano još na proteklim opštim izborima.

“Apsolutno sam siguran u uvjerljivu pobjedu, a moji koalicioni partneri će obezbijediti dovoljan broj odborničkih mandata da u lokalnoj skupštini imamo većinu”, naglasio je Mihajilica.

On očekuje i podršku partija koje nisu u SZP-u, a razgovaraće i sa predstavnicima bošnjačkih stranaka i udruženja.

“U završnoj sam fazi izrade svog programa koji ću ponuditi Novljanima, a u narednih desetak dana ću razgovarati sa ljudima iz nekoliko udruženja koji okupljaju privrednike, poljoprivrednike, borce, penzionere, studente i omladinu, i koji osjećaju potrebu da se promijeni vlast u Novom Gradu”, najavio je Mihajilica i dodao da je ovoj opštini potrebna pravičnija raspodjela novca iz budžeta.

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić je u ime SZP-a rekao da su punim kapacitetom stali iza kandidature Mihajilice jer su ubijeđeni da on može donijeti pozitivne promjene u tom gradu nakon perioda koji je, kako kaže, devastirao tu opštinu.

“Nema nikakvih razmimoilaženja u vezi s kandidaturom, a nama je Novi Grad politički i strateški veoma važan i uradićemo sve da se tamo ponovo vrati vlast koja će uzeti u obzir interese i probleme građana”, rekao je Bosić.

Kandidaturu Mihajilice su danas podržali i lideri Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić i Stranke Napredna Srpska Adam Šukalo.

Proglašenju kandidature Mihajilice za načelnika opštine prisustvovali su i predsjednici opštinskih odbora stranaka koje čine SZP u Novom Gradu. Zajednički nastup SZP-a u Novom Gradu je dogovoren krajem marta.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Dje mi je komentar? Nemoj da se pravis pametan

Gz

@Gz Pitao sam kome ce Sukala suknuti? Sta je tu sporno?

MONDO REPORTAŽE