• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Nikada loša riječ o liderima u RS i BiH

Autor SRNA

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je prilikom iznošenja ekspozea da će Vlada nastaviti da se angažuje na očuvanju prava i interesa srpskog naroda u regionu, te razvija najbliže odnose sa RS

Vučić je ocijenio da odnosi političkih lidera srpskog naroda u regionu nikada nisu bili bolji, da su zasnovani na međusobnom uvažavanju, poštovanju i zajedničkom djelovanju u ime srpskih nacionalnih interesa.

On je istakao da se od njega nikada nije moglo i neće čuti da javno izgovori bilo koju lošu riječ o predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, članu Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću ili lideru SDS-a Mladenu Bosiću, niti o predsjedniku Srpskog nacionalnog vijeća Miloradu Pupovcu, kao što oni neće izreći bilo koju lošu riječ o Srbiji.

"To je sve suprotno od onog što smo imali do pre neku godinu. To je neko novo pravilo. To je nešto čime možemo da se ponosimo", rekao je Vučić.

Vučić je podsjetio da su na centralnoj manifestaciji obilježavanja "Oluje" u beogradskim Busijama bili prisutni predstavnici Srba iz Hrvatske, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije, te da svi oni gledaju šta mogu da učine za dobrobit srpskog naroda.

Vučić je poručio da Vlada Srbije ostaje posvećena promovisanju dobrih bilateralnih odnosa sa susjedima, ali i saradnje sa drugim uticajnim faktorima kao što su SAD, Rusija, Kina i zemlje arapskog svijeta.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE