• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićić siguran u izbornu pobjedu

Autor SRNA

Kandidat SDS-a i Saveza za pobjedu za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić rekao je danas da je siguran u pobjedu SDS-a u ovom gradu, kao i u svoju pobjedu.

"Potpuno sam siguran da ćemo na izborima pobijediti jer mi smo sa narodom godinama, a ne vodimo kampanju radi kampanje samo mjesec dana", rekao je Mićić nakon simboličnog lijepljenja prvog plakata ispred Centra za kulturu u Bijeljini, čime je Gradski odbor SDS-a Bijeljina započeo predizbornu kampanju.

On je naglasio da je u protekle četiri godine u Bijeljini realizovano mnogo projekata i najavio da će ih biti i u narednom periodu.

POVEZANE VIJESTI

Nosilac odborničke liste SDS-a Jovan Gajić istakao je da je uvjeren u ubjedljivu pobjedu SDS-a i dodao da u proteklom periodu ova stranka nije iznevjerila građane.

"Vjerujemo u građane Semberije jer je SDS u Semberiji uvijek bio na čelu. Naša lista ima spoj mladosti i iskustva različitih profesija", rekao je Gajić novinarima.

On je dodao da je cilj SDS-a da i birače, koji u prethodnom periodu nisu glasali za njih, jasnim porukama ubijede da je ovo stranka koja neće iznevjeriti narod Semberije, te da će učiniti sve na poboljšanju života u ovoj sredini.

Gajić je poručio da će ova pobjeda biti mnogo ubjedljivija nego 2008. i 2012. godine.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Mastaj maštaj dobro je dok se masta

MONDO REPORTAŽE