• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajilica: Očekujem pobjedu u većini gradova

Autor SRNA

Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Republike Srpske Milanko Mihajilica rekao je na početku kampanje za lokalne izbore da ta stranka zajedno sa Savezom za promjene (SzP) očekuje pobjedu u većini opština i gradova u Srpskoj.

Mihajilica je izrazio nadu da će rezultati izbora pokazati da je narod na strani SzP-a i da su građani nezadovoljni stanjem u Srpskoj.

"Očekujem i uvjeren sam u pobjedu u Banjaluci, Mrkonjić Gradu, Novom Gradu i mnogim drugim sredinama, gdje Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u kontinuitetu vlada već 10, 20 godina", rekao je Mihajilica Srni.

On očekuje da građani podrže kandidate i programe koji će omogućiti ekonomski oporavak i domaćinsko upravljanje prirodnim resursima i ljudskim potencijalima.

"Srpska radikalna stranka Srpske će ponuditi konkretna rješenja za koja vjerujemo da mogu oporaviti privredu, izgraditi infrastrukturu, povećati zaposlenost i uspostaviti humanije i odgovornije društvo", naveo je lider SRS Srpske.

On je dodao da će kandidati i budući odbornici, načelnici i gradonačelnici SRS Srpske i SzP biti predstavnici svih građana.

Tagovi

srs

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Koliko ima SRR strah ne da ne promasim?

MONDO REPORTAŽE