• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajilica uvjeren u pobjedu

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Novi Grad Milanko Mihajilica uvjeren je u svoju pobjedu na lokalnim izborima 2. oktobra.

"Prvih 10 dana kampanje daje mi za pravo da budem optimista i da budem uvjeren da će građani na ovim izbrima glasati za promjene i za načelnika ispred Saveza za promjene i da ćemo obezbijediti parlamentarnu većinu u naredne četiri godine", rekao je Mihajilica danas novinarima.

On je naveo da su rezultati rada aktuelne lokalne vlasti u proteklih osam godina argument za promjene u Novom Gradu.

Mihajilica je rekao da aktuelna vlast u predizbornom periodu zloupotrebom budžetskih sredstava pokušava da "podmiti građane", što je, kako kaže, krivično djelo.

Nosilac odborničke liste Srpske demokratske stranke za Skupštinu opštine Novi Grad Bojana Tadić rekla je da će prioritet SDS-a biti zapošljavanje mladih jer je, kako kaže, ovu opštinu u proteklih osam godina napustilo više od 4.000 mladih.

"Kao odbornik zalagaću se za veća izdavanja iz budžeta za poljoprivredu, za znatno veća sredstva za studente i za prevoz učenika, kao i za sprečavanje odlaganja radioaktivnog otpada na Čerkezovcu u opštini Dvor i za otvaranje graničnog prelaza u Novom Gradu za teretni saobraćaj", rekla je Tadićeva.

Nosilac odborničke liste Narodnog demokratskog pokreta Mirko Šljokavica rekao je da je prioritetno pitanje zapošljavanje.

"Zalagaću se za zapošljavanje u poljoprivredi i realnom sektoru, kao i da sport i kultura dobiju mjesto koje zaslužuju", rekao je Šljokavica.

On je naveo da će jedno od pitanja biti i grijanje u ovoj opštini.

Kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Novi Grad Milanko Mihajilica i kandidati za odbornike danas su u centru grada dijelili propagandni materijal i izborni program.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE