• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: Administrativna služba u funkciji građana

Autor SRNA

Kandidat SzP za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić izjavio je da administrativna služba ovog grada mora biti u funkciji građana i njihovog zapošljavanja, za šta bi na godišnjem nivou trebalo da bude obezbijeđeno šest miliona KM.

Čavić tvrdi da će, ukoliko postane gradonačelnik Banjaluke, u gradskom budžetu obezbijediti neophodna sredstva za zapošljavanje građana.

"Besmisleno je da razmišljamo o komforu, a imamo veliki broj nezaposlenih u Banjaluci. Mora biti izrađen socijalni karton svih građana u ovom gradu i utvrđeni jasni prioriteti u realizaciji infrastrukturnih projekata", rekao je večeras novinarima Čavić nakon predizbornog skupa NDP-a u banjalučkoj mjesnoj zajednici Kočićev vijenac.

On je ocijenio da mjesna zajednica Kočićev vijenac jedina u Banjaluci ima adekvatne uslove za rad.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Mirna Savić Banjac smatra da u budžetu Grad Banjaluka do sada nije bilo razvojne komponente, kojom bi bio riješen problem nezaposlenosti.

"NDP ima način da riješi ovaj problem, kao i ostale u Banjaluci. Naš prioritet jeste i izgradnja novih vrtića, ali i poboljšanje infrastrukture", rekla je Banjac.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Crni Cava sta ono trazi tvoj zamjenik NDP-a focak Krsmanovic od Amerike da uvede sankcije povodom referenduma. Ulizuje se focanskim bosnjacima da glasaju za njega..pih.

MONDO REPORTAŽE