• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali akcionari podržali Čavića

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić i predsjednik Saveza udruženja malih akcionara Republike Srpske Nebojša Jugović potpisali su danas sporazum o međusobnoj saradnji i podršci.

Nakon potpisivanja ovog sporazuma, Čavić je rekao novinarima u Banjaluci da je politika Saveza za promjene u skladu sa politikom Saveza udruženja malih akcionara Srpske, jer u političkom smislu štiti javne i privatne interese.

Čavić je rekao da će, ukoliko dobije podršku građana na izborima, kao gradonačelnik Banjaluke insistirati da se do kraja razriješi "akcionarsko pitanje" Robne kuće "Boska" i sve nepravilnosti kako bi mali akcionari bili obeštećeni.

On je naveo da će saradnja Saveza za promjene i malih akcionara biti nastavljena i nakon lokalnih izbora kako bi se "statusno riješila imovina svakog građanina", te otvorilo pitanje akcijskih udjela u fondovima i preduzećima.

Jugović je rekao da je Savez udruženja malih akcionara Srpske odlučio da podrži Čavića za gradonačelnika Banjaluke, jer se na djelu pokazao kao čovjek koji podržava aktivnosti ovog saveza i zalaže za ostvarivanje prava malih akcionara.

On je naveo da u Banjaluci ima više od 100.000 malih akcionara.

"Čavić je naša vjera i nada da će za dvije godine na vlast doći snage koje podržavaju male akcionare, odnosno narod Republike Srpske i koje će izmjenama zakonskih propisa poboljšati naš status, zaustavi uništavanje malih akcionara i njihove imovine i da se mi, kao vlasnici dobrog dijela privrede, zadovoljimo sa našim učešćima i nadoknadom preko dividendi", rekao je Jugović.

Potpisivanju sporazuma o međusobnoj saradnji prisustvovali su predsjednici gradskih odbora SDS-a i NDP-a Banjaluke Predrag Vulin i Krsto Jandrić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE