• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malešević: DNS faktor stabilnosti

Autor SRNA

Nosilac kadidatske liste DNS-a u Gradišci Dane Malešević rekao je danas da DNS u ovoj opštini zaslužuje izborni rezultat koji će mu omogućiti da u lokalnom parlamentu bude faktor stabilnosti.

Prema njegovim riječima, DNS će tako obezbijedi nesmetano donošenje odluka u interesu svih stanovnika.

Malešević kaže da je siguran da će građani ukazati povjerenje kandidatima DNS-a jer je kvalitetna lista odbornika, među kojima je 80 odsto mladih visokoobrazovanih ljudi koji će znati da se zalažu za ravnomjeran razvoj grada i svih sela gradiške opštine.

On je naglasio da je prevashodni cilj DNS-a razvoj privrede i da će se zalagati za oživljavanje rada lokalne agencije za razvoj i Turističke organizacije opštine Gradiška, kao i za razvoj kulture i pozorišne umjetnosti.

"Gradiško `Grad pozorište` pokazalo je da je kvalitetno amatersko pozorište i nadam se da će u naredne četiri godine biti stvoreni uslovi za osnivanje profesionalnog pozorišta. Potrebno je svake godine organizovati i manifestaciju `Gradiško ljeto` sa kvalitetnim sadržajima, prije svega za mlade. DNS je stranka koja je ponikla iz naroda i normalno je da se zalaže za napredak naroda iz koga je ponikla", rekao je Malešević u Gradišci, gdje su u centru opštine aktivisti stranke dijelili građanima predizborne brošure i letke.

Kandidati na listi DNS-a Aleksandra Modrinić i Dalibor Aleksić istakli su da će se zalagati za bolji status mladih, kao i veću podršku mladim bračnim parovima i djeci.

Kandidat na listi DNS-a Stevan Subotić rekao je da će se kao dijete poginulog borca, ukoliko bude izabran za odbornika, zalagati za poboljšanje statusa porodica poginulih boraca i da djeci poginulih boraca bude omogućen pripravnički staž u lokalnoj upavi i opštinskim ustanovama i preduzećima.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE