• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Ne zloupotrebljavati patriotizam

Autor SRNA

Lider PDP Bransilav Borenović i kandidati ove stranke za odbornike u Skupštini grada Banjaluka podijelili su danas na Trgu Karjine građanima letke kojima žele ukazati na zloupotrebu patriotizma i ispravno tumačenje tog pojma.

  Ova partija je ponudila određena tumačenja patriotizma, od kojih neka glase - "Patriotizam je ljubav prema porodici, ali to ne znači da jedna porodica ima sve, a većina se bori za opstanak", "Patriotizam je ljubav prema otadžbini, ali to ne znači da ta otadžbina treba biti jalova, osiromašena, opljačkana i zaboravljena", "Patriotizam je ljubav prema putovanju, ali to ne znači odlazak iz zemlje u kojoj si rođen".

Borenović je rekao da patriotizam nije kada neko to osjećanje koristi za prikupljanje političkih poena, već kada ima dovoljno odlučnosti da napravi dobro društvo u kojem su svi jednake patriote jer dobro žive.

On očekuje da ova partija ostvari dobre rezultate na lokalnim izborima i da kandidat Saveza za promjene Dragan Čavić dobije gradonačelničku poziciju u Banjaluci. 

Tagovi

PDP

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE