• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić uvjeren u pobjedu u Doboju

Autor SRNA

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić rekao je večeras u Doboju da je uvjeren u pobjedu SDS-a i Obrena Petrovića za gradonačelnika.

"Rukovodstvo SDS-a u Doboju je na strani građana, rješava njihove probleme i bez podrške vlasti Republike Srspke uspijeva da se izbori sa svim nedaćama", rekao je Bosić na centralnoj predizbornoj tribini dobojskog SDS-a.

On je naveo da su izbori u Doboju već završeni i da će građani ponoviti podršku aktuelnoj vlasti, predvođenoj SDS-om, koja "okuplja patriote koji su to dokazali devedesetih godina prošlog vijeka".

Bosić je poručio da politika SDS-a hoće mir jer "Srbima treba vrijeme da razviju Republiku Srpsku i da se uhvate u koštac sa svim nevoljama, prvenstveno kriminalom".

Član Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević rekla je da je uvjerena u pobjedu Petrovića, za koga je navela da je uspješno obnovio ovu lokalnu zajednicu nakon poplava iz 2014. godine.

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić rekao je da je Doboj tvrđava SDS-a u Republici Srpskoj, koji će ovu lokalnu zajednicu razviti u moderan grad, dostojan njegovih građana.

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Doboja Obren Petrović rekao je da očekuje sigurnu pobjedu nakon koje će formirati stabilnu vlast i nastaviti započete aktivnosti.

"Ono što je vidljivo na terenu jeste da najviše radi SDS i da to vidi narod", rekao je Petrović, pozivajući i druge političke partije da se takmiče kroz rad i aktivnosti, a da najbolji pobijedi.

Centralna predizborna tribina dobojskog SDS-a održana je na Stadionu sportskih igara.

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

E joj Dragane pa da Obrena nema njega bi trebalo izmislit. Znaci tako sposoban a na TV-u izgleda skroz mutav. Cuvajte taj biser Doboja

nenad

Ako Obren pobijedi, onda narod Doboja i nezasluzuje boljeg, jer sta reci o covjeku koji je pobjegao glavom bez obzira u vrijeme poplava koje su Doboj opustosile. I jos imate obraza reci da ste patriote!!! Od kada se patriotama nazivaju ljudi koji su svojim politickim djelovanjem Srpski Doboj prikljucili zajednici Turskog svijeta? Gospodine Bosicu vi ste ocigledno sigurni u pobjedu, jer znate da vas muslimani nece iznevjeriti na glasanju. OD VASEG PATRIOTIZMA SAM DOBIO PROLIV!!!

Dragan

@nenad Ma leglo kriminalaca, bivši policajci zauzimaju glavne pozicije, ujedno su i najveći kriminalci, prva četvorica radne bivše policijske i sadašnje u upravi grada kolege, kriminal se kreće od građevinske mafije koja donacijama SDS-i dobija građevinske dozvole za gradnju na lokacijama gdje ne moraju graditi infrastrukturu i time prave haos za sve već postojeće priključke, do formiranja preduzeća poput DIRG-a a koje služi za zapošljavanje Obrenove familije i stranačkih aktivista. Novcem iz budžeta plaćaju svoje aktiviste, potplaćuju potencijalne glasače, Sve poslovne prostore u centru grada su zauzeli upravo oni, Dom vojske renovirali sredstvima iz budžeta a onda ustupili Obrenovom rođaku ili bratu, nisam siguran, tokom poplava nije htjeo proglasiti mobilizaciju jer onda ne bi mogao dati sedmorici gazda 1.5 milion maraka, krio se na Preslici, a tone i tone humanitarne pomoći krili u nekadašnjem BMD-u te su pola iste nakon tajnog snimka umjesto da podijeli poplavljenima zbog isteklog roka trajanja morali bacati na deponiju, pojedine prodavnice su mjesecima prodavale robu iz humanitarne, svojim aktivistima prave subvencije za vodu, grijanje i smeće a onda ostalim građanima pravdajući nemogućnost poslovanja isto poskupljuje, njega treba skinuti na svaki način, stranka nije bitna, niko bez njega ne može raditi šta je radio u Doboju, oni nisu ni za blata a ne za grada.

MONDO REPORTAŽE