• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićić poručio Maksimoviću: Biće izbora, ali...

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene (SzP) za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić (SDS) poručio je danas svom protivkandidatu Zlatku Maksimoviću da će izbori biti, ali za četiri godine.

Reagujući na ponudu kandidata Koalicije "Bijeljina pobjeđuje" za gradonačelnika Zlatka Maksimovića da zajedno pošalju zahtjev CIK-u za poništenje izbornog rezultata i zatraže ponavljanje izbora u Bijeljini, Mićić je rekao da su izbori utakmica, te da se u svakoj utakmici te vrste može pobijediti ili izgubiti.


"Mi imamo tačne podatke i zapisnike sa biračkih mjesta i tu ne može biti prekrajanja. Izbora će biti, ali za četiri godine", rekao je Mićić novinarima.

On je dodao da "treba pustiti nadležne organe da bez pritisaka rade svoj posao kako bi sve bilo regularno" i da je na njima da kažu da li je bilo nepravilnosti.

"To što moj protivkandidat traži da se ponove izbori, zaklanjajući se, pritom, iza naroda, govori najbolje o njemu. Neka se ugleda na druge kandidate u opštinama koji su gubili i sa manje razlike pa su dostojanstveno prihvatili poraz", poručio je Mićić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE