• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koalicija "Bijeljina pobjeđuje" najavila proteste

Autor mondo.ba

Predstavnici Koalicije "Bijeljina pobjeđuje" koji su podržali Zlatka Maksimovića kao kandidata za gradonačenika Bijeljine najavili su za utorak 11. oktobar proteste na gradskom trgu ispred gradske uprave u simbolično vijeme 5 do 12.

Kao jedan od dokaza da građani ne podržavaju rezultate izbora za gradonačelnika Bijeljine priložili su zahtjev Udruženja Roma "Složna braća" koji traže od gradonačelnika Miće Mićića da im vrati 78 ličnih karata koje su predali u prostorijama SDS-a Miloradu Sofreniću.

U prostorijama Koalicije "Bijeljina pobjeđuje" u toku je sastanak sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom, javlja RTRS.

"Siguran sam da je pravda uvijek dostižna, siguran sam da ćemo uspjeti dokazati da je narod Semberije glasao za promjene i da je narod Semberije glasao za bolju Semberiju", rekao je Zlatko Maksimović, kandidat Koalicije "Bijeljina pobjeđuje" za gradonačelnika.

Nedeljko Ćorić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini, pozvao je članstvo, simpatizere i sve koji su, kako je rekao, učestvovali u izbornoj pobjedi Maksimovića, da podrže najavljeni protest.

Kažimo "ne" svima onima koji su željeli da prekroje izborne rezultate u Bijeljini. Imamo mnogo neoborivih dokaza koji ukazuju da su neki ljudi pokušali da prekroje izborne rezultate u Bijeljini. Mi smo i protiv njih i protiv svih onih koji su im pomagali i učestvovli u tome - rekao je Ćorić.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Gospodine Zlatko ako si dozvolio da te Mico pokrade na izborima znaci da si nesposobniji od njega. Prema tome pokri se i cuti. Ne krij se iza naroda i ostavi ga na miru. Dosta je vise i vaseg i njihovog muljanja.

xy

Sram vas bilo, kakva je to euforija? Pustite narod da se odmori od vas i od izbora. Oslobodite nam medije, da ne slusamo vise tu sramotu, tu bezgranicnu borbu za fotelje. Umjesto da se udruze pametne glave i traze rjesenje za izlazak iz vjecne ekonomske krize, vi stalno podgrijavate politicku krizu. Razmisljate li o onim gradjanima koji su vas ignorisali na izborima, i nisu dali svoj glas nijednoj opciji, jer vide da ste isti, nesposobni i korumpirani.

MONDO REPORTAŽE