• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izetbegović: Postoje uslovi za nove izbore

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Lider SDA tvrdi da je rano reći da do poništavanja izbora u Srebrenici neće doći.

SDA je nakon sjednice Kolegijuma u ponedjeljak zatražila poništavanje izbora u Srebrenici zbog, kako su naveli, grubog narušavanja integriteta izbornog procesa u ovoj opštini upadom pripadnika MUP-a RS u zgradu Opštine Srebrenica u kojoj je čuvan izborni materijal.

Komentarišući navode da do poništavnja izbora vjerovatno neće doći i na pitanje šta će SDA učiniti ukoliko se to ne desi, Izetbegović je rekao da je o tome još uvijek rano govoriti dodavši da je riječ o flagrantnim kršenjima propisa Izbornog zakona BiH zbog kojih mora biti reakcija.

"Vidjećemo da li će doći do toga. Oni kojima se obrati Ćamil Duraković o tome treba da se oglase. On tek treba da se obrati. Prema tome, rano je kazati da do toga neće doći jer mislim da su ispunjeni svi uslovi da do toga dođe. Ne možete vi prekršiti flagrantno propise Izbornog zakona, odvojiti one koji moraju biti uz izborni materijal satima, ugasiti kamere, direktno omogućiti manipulaciju, a da to tek tako prođe. Nakon te intervencije gospodin Grujičić je imao hiljadu glasova više nego čitav srpski blok. To su flagrantna kršenja, nakon kojih mora biti reakcija tako da ćemo u tome istrajati do kraja. Postoje sudovi u ovoj zemlji i mi ćemo tu stajati uz Durakovića do kraja", rekao je Izetbegović.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ma da 4 god prolete sad pa sad. I eto novih izbora

MONDO REPORTAŽE