• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NSRS: Opozicija napustila sjednicu

Šef kluba poslanika SDS-SRS u NSRS Vukota Govedarica rekao je da poslanici opozicije neće učestvovati u nastavku skupštinskog zasjedanja jer im nije omogućeno obraćanje prilikom razmatranja revizorskih izvještaja o izvršenju budžeta.

 NSRS: Opozicija napustila sjednicu Izvor: Vedran Ševčuk/Mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk/Mondo.ba

"Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, kršeći poslovnik o radu Skupštine, nije nam omogućio da govorimo o jednoj od najvažnijih tačaka dnevnog reda. Vjerujem da ćemo u narednom periodu u nekoj tolerantnijoj atmosferi nastaviti raspravu koja je važna za građane Srpske i parlamentarizam", rekao je Govedarica u skupštinskom obraćanju.

Čubrilović tvrdi da nije prekršio skupštinski poslovnik o radu u raspravi o revizorskim izvještajima.

"Imam puno razumijevanje i isti odnos za sve poslanike. Da ste imali namjeru da diskutujete, bilo je dovoljno vremena da se prijavite, a ne da to radite nakon završetka rasprave", rekao je Čubrilović.

Sjednica Narodne skupštine, nakon što je opozicija napustila, nastavljena je raspravom o izvještaju Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske o radu za 2015. godinu.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bl

Dok traje skupstina treba uvesti zakon da niko ne moze napustati skupstinu. To je sramota, ulaze i izlaze kad hoce. Njihovo je da sjede i slusaju. Nije nikoga narod birao da se secka. Premijerka kad prica oni odlaze to im odgovara da ih prije vrijeme prodje. A plate i dnevnice uzimaju. Zabraniti napustanje skupstine.

MONDO REPORTAŽE