• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićić hvali Dodika: Poziv Govedarici mudar potez

Autor SRNA

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić rekao je da bi sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i novoizabranog predsjednika SDS-a Vukote Govedarice bio dobar za narod Srpske.

"To što je Dodik pozvao Govedaricu na sastanak 11. novembra predstavlja mudar politički potez. Mislim da je razgovor između predsjednika dvije najveće političke stranke u Srpskoj dobar za narod i nadam se da će se Govedarica odazvati pozivu", rekao je Mićić na današnjoj konferenciji za novinare.

On je naglasio da je za SDS u Bijeljini trenutno najvažnije pitanje kako formirati vlast, te da jedino sa pokretom "Uspješna Srpska" ne žele da razgovaraju jer ih je, kako je naveo, prije pet mjeseci izdao.

"Sada imamo dvije mogućnosti – da svi sjednemo za sto i formiramo vlast koja će biti u službi građana ili da nastavimo da radimo pod opstrukcijom koju je posljednjih pet mjeseci sprovodila skupštinska većina. Mislim da je prva opcija jedina ispravna jer građani ne smiju da ispaštaju", istakao je Mićić.

Mićić kaže da će večeras razgovarati sa predstavnikom jedne političke partije o formiranju vlasti, ali nije htio da otkrije o kome je riječ.

"Nama nije problem da pričamo ni sa socijalistima, SNSD-om, DNS-om, i drugima, ali sa `Uspješnom Srpskom` ne želimo. Ako su nas izdali prije pet mjeseci, izdaće nas možda i za mjesec dana", dodao je Mićić.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina naveo je da, kada je riječ o proteklim izborima i navodnoj izbornoj krađi, ova stranka ostavlja da institucije urade svoj posao.

"Samo jedno ponovljeno brojanje glasova iz jedne mjesne zajednice u Semberiji, gdje su i SDS i pokret `Uspješna Srpska` to tražili, pokazalo je da mi je ukradeno 150 glasova, a šta bi tek bilo da je CIK BiH odobrio ponovno brojanje na još 20 mjesta na kojima smo tražili? Možda bi na vidjelo izašle hiljade novih glasova koji su pokradeni", rekao je Mićić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE