• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opština ustala na noge: Ne damo Arapima Čelinac!

Autor mondo.ba

Povodom teksta i priloga banjalučke ATV “Arapi izviđaju banjalučku regiju”, oglasio se kabinet načelnika opštine Čelinac Momčilo Zeljković.

“Na sastanku načelnika opštine Čelinac Momčila Zeljkovića sa ambasadorom BiH u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Zoranom Milićevićem, koji je održan 25. oktobra u kabinetu načelnika, razgovaralo se o privrednim i investicionim potencijalima opštine Čelinac. Ambasador Milićević upoznao je načelnika Zeljkovića o vrsti proizvoda koji bi eventualno bili interesantni tržištu u Emiratima, te o načinu plasiranja proizvoda na takvo tržište od strane ovdašnjih privrednika.

Bilo je riječi o namještaju kao finalnom proizvodu, drvetu kao polufinalnom proizvodu, zdravoj hrani i određenoj vrsti obuće. Na sastanku nije bilo riječi o zemljištu, niti o prodaji zemljišta – u bilo kom kontekstu.

Nakon sastanka, uslijedio je obilazak čelinačkih firmi koje se bave proizvodnjom namještaja, indutrijskih pegli i parketa.

Ovim putem demantujemo i odbacujemo sve navode i špekulacije o prodaji čelinačkog zemljišta Arapima, navedeno je iz kabineta načelnika opštine Čelinac.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

Eto kako mediji svojom nepromisljenoscu i neprofesionslnoscu mogu napraviti problem. Naam se da nece propasti planovi da se razvija proizvodnja i trgovina, dakle i privreda Celinca.

MONDO REPORTAŽE